Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov (PFVOD) je prvo in edino spletno strokovno izobraževanje v Sloveniji, namenjeno tako profesionalnim kot tudi ljubiteljskim organizatorjem dogodkov, ki vam zagotavlja vso potrebno znanje o pravnih in formalnih pravilih ter omejitvah na področju organizacije dogodkov.

Strokovno izobraževanje PFVOD je stična točka teoretičnega znanja in praktičnih nasvetov za uspešno organizacijo ter izvedbo vaših dogodkov, zato ne zamudite te ekskluzivne priložnosti in se podajte na pot pravno in formalno podkovanega organizatorja dogodkov!

 

V spletnem strokovnem izobraževanju prejmete:

-   12 nepogrešljivih vsebin, ki vam bodo razjasnile kako izpeljati kompleksne pravno formalne zahteve na področju organizacije dogodkov v praksi.

-   Dostop do video vsebin in PDF zapiskov vsakega modula, ki bodo ustrezale različnim tipom učenja. 

-   PDF brošuro, ki celostno zajame vse pravno formalne in ostale temeljne vsebine za kakovostno organizacijo dogodkov ter bo vaša nepogrešljiva SOS pomoč ob vsaki organizaciji dogodka. 

-   3 izjemne bonus vsebine, ki vam bodo pomagale pri vrhunski organizaciji in koordinaciji vašega dogodka.

-   Brezplačno individualno 30 min svetovanje z Niko Močnik, profesionalno organizatorko dogodkov in strokovnjakinjo za spletne dogodke, ki vam bo svetovala in odgovorila na vaša specifična vprašanja, ki se vam v trenutni situaciji porajajo ali pa vas tarejo že dlje časa.

-   Certifikat o opravljenem izobraževanju, ki vam bo služil kot konkurenčna prednost in dokaz o usposobljenosti, strokovnosti in profesionalnosti pri vaših potencialnih strankah ali pri iskanju nove zaposlitve.

-   Spletno izobraževanje po principu tečaja, ki vam bo omogočilo enostavno spremljanje vašega napredka.

-   Neomejen dostop do izobraževanja, saj boste lahko dostopali do vsebin kjerkoli in kadarkoli.

-   Dostop do zaprte FB skupine, ki vam bo omogočila podporo, mreženje in izmenjavanje mnenj s preostalimi organizatorji dogodkov.

 

 

PFVOD zajema 12 nepogrešljivih enot (modulov), ki so nujne kompetence izvrstnega organizatorja dogodkov:

 1. Recept za uspešen dogodek

 2. Zakonodaja na področju organizacije dogodkov in prireditev

 3. Pridobitev dovoljenja za javno prireditev

 4. Požarna varnost na dogodku

 5. Zdravstveno varstvo na prireditvah

 6. Zakaj in kako do dovoljenja združenja SAZAS k.o.?

 7. Prijava prireditve na IPF, k.o.

 8. Promocija dogodkov na Facebook-u

 9. Načela GDPR pri organizaciji dogodkov

 10. Varovanje javnih zbiranj

 11. Višja sila in odpoved dogodkov

 12. Protokol na dogodkih 

 

Izobraževanje po modulih

Izobraževanje je sestavljeno iz 12 glavnih modulov, ki vas popeljejo skozi dvanajst raznolikih tematik. Vsak modul je sestavljen iz video posnetka predavanja in PDF zapiskov. Enote si sledijo logično in sistematično ter vam omogočajo da celostno predelate določeno tematiko. 

 

Neomejen dostop do vsebin

Ker želimo, da od izobraževanja odnesete kar največ, vam omogočamo neomejen dostop do vseh modulov. Do vsebin lahko dostopajte kjerkoli in kadarkoli - vedno znova se lahko vrnete k določeni tematiki ter poiščete odgovor na vaše pereče vprašanje. Našo PDF brošuro si lahko tudi natisnete in uporabite kot vaš osebni pravni svetovalec, ki vas bo pri organizaciji vedno rešil iz zagate. 

 

 

KAJ: spletno strokovno izobraževanje Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov 

KJE: spletno izobraževanje poteka na družbenem omrežju Facebook, v zaprti skupini

ZA KOGA: za vse profesionalne in ljubiteljske organizatorje dogodkov

 

VAŠA INVESTICIJA: kotizacija strokovnega izobraževanja na udeleženca znaša 291,58 € (DDV je vključen v ceno).

Zavedamo se, da je trenutna situacija za vse organizatorje dogodkov izredno nepredvidljiva, zato vam želimo stopiti korak naproti in vam na našo neprecenljivo zakladnico znanja podarjamo 35% popust.

Vaša investicija za izobraževanje tako znaša 189.53 € (DDV je že vključen v ceno).

 

Popust velja do 30. novembra 2020, za koriščenje pri prijavi vtipkajte kodo PFVOD35.Pridružite se nam in prejmite vse rešitve na vaše pravno formalne izzive pri organizaciji dogodkov, ki vam bodo omogočile, da se v miru posvetite kreativnim aspektom vaših dogodkov!